Adem en Yoga Retreat Terschelling

Met Joan reist in het najaar van 2024 weer naar Terschelling. Wat een feest! Geniet van een volledig verzorgd weekend weg en verwelkom het echte eilandgevoel. Kom tot rust op dit prachtige eiland en geniet van ademwerk, yoga en meditatie lessen. Een verdiepend en transformerend weekend.

Ontdek meer

Vrouwelijk leiderschap Retreat 2024

Het is onze droom dat vrouwen zich sterk en gedragen voelen om te laten zien wie ze werkelijk zijn. Onze overtuiging is dat de wereld meer vrouwelijk leiderschap nodig heeft. Dit betekent voor ons meer verbinding, eerlijkheid, vertrouwen.
Ben jij er klaar voor jezelf opnieuw te ontmoeten?

Ontdek meer

Verdiepingsdag met Antsje en Joan

Een dag vol rituelen, yoga, beweging, stilte, samen zijn, bewustZIJN oefeningen en voedzaam eten. Elke dag weer met een ander karakter waar het aankomende seizoen leidend is.

Ontdek meer

Mini Retreat

Is een hele dag of een heel weekend retreat op dit moment niet haalbaar voor jou? Dan is mijn mini retreat jouw ideale optie.
In een aantal uren kom je helemaal tot rust. Of je nu al jarenlange ervaring hebt met yoga of voor de eerste keer op de mat stapt. Je bent van harte welkom.

Ontdek meer

Self Care Sunday

Een dag helemaal in het teken van jou. Hoe lang is dat geleden? Dat je jezelf op de eerste plek hebt gezet? Meld je vandaag nog aan en geef jezelf deze dag de rust en ruimte die je nodig hebt. Na deze Self Care Sunday kan jij de wereld weer aan en ben je weer op een dieper niveau in verbinding met jezelf.

Ontdek meer

Weekend Retreat Vlieland

Verwelkom het echte vakantie gevoel. Maak je los van de waan van de dag. Luister naar de prachtige geluiden uit de natuur. Yoga, adem, wandel, zwem, en fiets over het eiland. Je hebt alle tijd voor jezelf om op te laden.

Ontdek meer

Weekend Retreat Saarland

Voel je thuis op de camping. Geniet van dagelijkse yogalessen, ademwerk en heerlijk gezonde maaltijden. En dit allemaal in een prachtige bosrijke omgeving waar je uren kunt wandelen en fietsen.

Ontdek meer