Vrouwelijk leiderschap

“Ben je er klaar voor om jezelf opnieuw te ontmoeten?”.

vrouwelijk leiderschap

Een unieke reis op een unieke plek

Er gebeurt veel in de wereld, veel veranderingen vinden plaats. De ene prettiger dan de andere, de ene sneller dan de andere. Juist nu is het belangrijk om te staan voor wie je werkelijk bent. Om dat de wereld in te brengen wat jij te brengen hebt.

In deze innerlijke reis helpen wij je dichter bij jezelf te brengen. Je leert jezelf op diverse lagen beter kennen.
Door de wijsheid van je lichaam te gebruiken, te leven volgens jouw kernwaarden en deze kennis op een zachte en overtuigende manier naar buiten te kunnen brengen.

Dat jij echt durft te gaan staan voor wie jij bent en wat jij vindt.

Dit is wat wij vrouwelijk leiderschap noemen.

vrouwelijk leiderschap

Stevig in je eigen kracht gaan staan!

Wij, Nanet & Joan, hebben samen een uniek 1-daags retreat ontwikkeld.
In dit programma, wat plaatsvindt op 18 januari 2024, gaan we samen ont-wikkelen.

Wat is op dit moment het resultaat van de dingen die je doet en laat. Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je? Zijn vragen die we echt samen verder gaan onderzoeken zodat jij als vrouw nog meer in je kracht mag komen staan.

Welke verlangens heb je en welke impact wil jij maken?
Als je dat weet en ten diepste voelt dat je hier voor mag staan, dat geeft een heerlijk gevoel. Vanaf daar wordt het pad wat jij gaat bewandelen helder en weet je dat je enorm veel waarde gaat toevoegen aan de wereld.

“Onze droom..is dat vrouwen zich sterk en gedragen voelen om te laten zien wie ze werkelijk zijn. Onze overtuiging is dat de wereld meer vrouwelijk leiderschap nodig heeft.
Dit betekent voor ons meer verbinding, eerlijkheid, vertrouwen. Ook wel de Yin energie genoemd”.

Een terugblik naar onze prachtige dag in juli 2023

Wat kun je verwachten van dit 1 dag retreat?

  • Samenkomen met gelijkgestemde vrouwen
  • Openingscirkel en kennismaking

  • Nieuwe inzichten over jezelf en de wereld

  • Helderheid over wat jij de wereld in mag brengen
  • Stevige gronding in jouw vrouwelijk leiderschap

  • Meditatie, dans, ademwerk

  • Praktische tips en tricks

  • Onbeperkt thee en water

  • Heerlijke vegetarische lekkernijen van Lokaal55

Yin Yang

“The longest journey you will make in your life is from your head to your heart.

Nanet in een Notendop

Nanet is 40 jaar, heeft veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, eerst als managementtrainee bij grote corporate organisaties, daarna bij een groot opleidingsinstituut waar zij manager en onderdeel van het managementteam was.

Toen zij in december 2013 moeder werd ontstond ook de (hernieuwde) connectie met haar intuïtie en gevoel. In het eerste jaar na de geboorte van haar zoon kwamen vele confrontaties tussen verstand en gevoel voorbij.
Ze leerde (weer) te vertrouwen op haar gevoel (ook al gaat dat af en toe nog steeds met vallen en opstaan). Yoga en ademhaling helpt haar gedurende een dag en week te aarden, te voelen en te zijn. In het dagelijks leven geeft ze trainingen voor Franklin Covey (www.Franklincovey.nl) en voor klanten van haar eigen bedrijf (www.bewustmetnanet.nl), daarnaast coacht ze mensen met verschillende vraagstukken.

Ze is altijd op zoek naar nieuwe inzichten, andere invalshoeken, maakt bewust keuzes, wil elke dag leren en genieten. Haar missie is om anderen te helpen in hun persoonlijke groei.

Nanet in een Notendop
Ademcursus

Joan in een notendop

Joan, 35 jaar, heeft vanuit haar loopbaan in de hotellerie ontzettend goed geleerd hoe ze kan zorgen voor de ander. Werken op 5 sterren niveau, waar hiërarchie nog een belangrijke rol speelt en ze altijd meer wist over de gast zijn behoeftes dan die van haarzelf. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat ze in een burn-out terecht kwam.

Tijdens haar burn-out werd ze geconfronteerd met het ontbreken van een eigen hartenwens. Zoveel in haar hoofd geleefd dat de wijsheid van het lichaam opnieuw mocht worden ontdekt.

Na intensieve periodes van yoga, meditatie en ademwerk werkt ze nu onder de naam Met Joan als ademcoach, yogadocente en trainster om dit te mogen delen met anderen. (YTT 300 uur, Ademopleiding www.codesoftheheart.com & Kasper Vermeulen )

Joan zal je met haar warme en vriendelijke stem gelijk veilig en welkom laten voelen, ook als het even spannend wordt. Ze laat je graag kennismaken met de magie van bijvoorbeeld Yoga Nidra en je eigen ademhaling. Ze weet je op een ongedwongen en liefdevolle manier te coachen en geeft alle ruimte voor je eigen proces.

Waar komen we samen?

Kiemschuur, gelegen op een rustige plek middenin de Friese Natuur
Een lichte, warme plek waar we volledig ontzorgd zullen worden zodat we ons helemaal op ons inhoudelijke programma kunnen richten.

De locatie ligt in een prachtig natuur gebied op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Heerenveen en 1 uur en 20 minuten vanaf Amsterdam.

Er is gratis parkeergelegenheid.

Voor meer informatie over de locatie ga naar:

www.dekiemschuur.nl

Wij vrouwen mogen gaan staan voor wie we echt zijn.
Daarmee kunnen wij anderen inspireren en motiveren dat ook te doen.

Wat anderen zeggen…….

“Ik vind het eigenlijk niet kunnen om een training van Nanet een 10 te geven; er kan toch altijd iets beter?! Maar heb deze dag als zo waardevol ervaren, dat ik het toch doe. Door kleine en concrete stappen te zetten merk ik het positieve effect van de dag. Het was een cadeautje om deel te kunnen nemen!”.

“Een heel waardevolle training! Stilstaan bij de dingen die je gelukkig maken; dingen die je anders zou willen, waar je prioriteiten liggen en hoe je verandering kunt bereiken. Echt bewustwording. Nanet begeleidt dit proces heel professioneel en betrokken.”

“Dit is toch wel een van de meest bijzondere ervaringen geweest die ik ooit heb gehad. Nooit gedacht dat ademen en met name de ademsessie zo’n impact heeft op lichaam en geest. Joan heeft mij met zoveel liefde en kunde door de sessie begeleid. Ik voelde me meteen veilig en gerust bij haar en ondanks dat je van tevoren niet kunt voorspellen wat er tijdens een sessie gebeurd, heb ik me nooit ongemakkelijk of geremd gevoeld. Echt een aanrader!

“Het is bijzonder te mogen ervaren hoeveel rust en kalmte Joan kan overbrengen.
Een dag voelt als een weekend en je bent even helemaal ergens anders.
Joan haar begeleiding is warm en liefdevol en echt een cadeautje voor jezelf om je in haar omgeving te omringen. Ik heb praktische tips meegekregen waar ik enorm veel aan heb gehad”.

Thuiskomen in je eigen waarheid 1-daags retreat

Investering € 185,00 (excl. BTW als je hiervan een factuur wilt ontvangen)
Datum Donderdag 18 januari 2024
Aanvang 10.00 – 16.30 uur
Locatie De Kiemschuur, Rotserhaule

Meld je nu aan!