Tijd voor jezelf

In 1 middag ontladen, tot rust komen én opladen. Een middag om weer in contact te komen met jezelf en vanuit die pure verbinding met alles en iedereen om je heen.

Zet jij jezelf nog wel eens op de laatste plek en kun jij daarom wel een extra portie Self-Care gebruiken? De zondag is een ideale dag voor een heerlijk retreat die in het teken staat van jou! Tijdens dit retreat benaderen we zowel het fysieke als het mentale aspect van jouw welzijn!

We nemen alle tijd voor ons fysieke lichaam tijdens een toegankelijke yogales. Via ademhalingsoefeningen, meditaties, delen in een cirkel en een schrijfopdracht raken we ook de mentale en emotionele kant van ons welzijn aan.

Bij ieder onderdeel wordt uitvoerig besproken wat de voordelen zijn hoe je dit kunt integreren in je dagelijks leven. Op deze manier leer je dagelijkse rituelen die je kunnen helpen voor een fysieke en psychische balans.

Opladen op deze prachtige plek

Nova Yoga Leeuwarden

Tijdens de Self Care Sunday zijn we te gast in de prachtige studio van Malou. Deze plek straalt een en al rust en sereniteit uit. Hier kan je helemaal jezelf zijn.

De zaal gebruiken we voor ons inhoudelijke programma en in de heerlijke lounge met lange eettafel komen we samen voor een taartje, late brunch en thee!

Retreats Joan

Mijn stem brengt je tot rust

Ik heb de droom om mensen samen te laten komen op bijzondere plekken. Nova Yoga is weer zo’n bijzondere plek. Je bent van harte welkom om hier samen met mij een hele middag de tijd te nemen voor jezelf. Wanneer is de laatste keer dat je dat hebt gedaan? Een heerlijk ontspannen programma staat op je te wachten om jouw weer in een diepere verbinding te laten komen met jezelf en daarmee de mensen om je heen.

 • Professionele en persoonlijke begeleiding

 • Ervaring met yoga of ademwerk is niet noodzakelijk

 • Praktische tips om na deze dag zelf mee aan de slag te gaan

 • Een cadeautje voor jezelf

 • Je wordt ontzorgd, hoeft even nergens aan te denken

Self Care Sunday

Even helemaal nergens aan hoeven denken. Laat je maar helemaal in de watten leggen.
Je wordt liefdevol en warm opgevangen en alles is voor je geregeld vandaag. Yoga, Ademwerk, meditatie oefeningen en creatieve schrijfopdracht brengen je dichter bij jouw intentie en het pad wat jij mag gaan bewandelen.

Wat kun je verwachten van deze dag?

 • 13.00 uur welkom @Nova Yoga
 • Openingscirkel en kennismaking

 • Toegankelijke yin yang yoga

 • Diverse ademhalingsoefeningen
 • Uitleg over je ademhalingspatroon
 • Yoga Nidra voor een diep herstel in lichaam en geest
 • Liefdevolle schrijfopdracht
 • Onbeperkt thee en water
 • Heerlijke vegetarische lekkernijen van The Kookjoof

 • Sluitingscirkel

Inclusief Yoga Nidra meditatie om thuis te blijven luisteren

Wat anderen zeggen…….

“Joan zorgt voor een veilige haven waarin je je helemaal kwetsbaar op kunt stellen. Ik voelde me compleet geaccepteerd in wie ik ben en wat ik deze dag allemaal voelde. Joan sluit heel goed aan bij de behoefte van een ieder als uniek individu. Ik ben blij dat Joan op mijn pad is gekomen”.

-Tinka

“Joan weet keer op keer een onvergetelijke ervaring neer te zetten. Het was weer een prachtige dag. Dankbaar dat ik hier weer bij aanwezig kon zijn. Juist nu!
Het is ongelofelijk fijn en bijzonder om onder de begeleiding van Joan op “reis” te zijn”.

-Margriet

“Een dag met Joan heeft mij enorm veel rust en stilte gebracht. Precies wat ik nodig had. Het retreat werkte nog lang door en ik heb de ontspanning en rust nog lang kunnen vasthouden in mijn dagelijks leven”.

-Yvonne

“Het is bijzonder te mogen ervaren hoeveel rust en kalmte Joan kan overbrengen.
Een dag voelt als een weekend en je bent even helemaal ergens anders.
Joan haar begeleiding is warm en liefdevol en echt een cadeautje voor jezelf om je in haar omgeving te omringen”.

-Jessica

“Joan, je bent een warm en openhartig mens. Fijn dat er diepe gesprekken met elkaar gedeeld kunnen worden. Alles valt op zijn plek. Ik ga met rust en een leeg gevoel naar huis. Ik heb alles kunnen laten stromen. Dankjewel”.

-Nynke

“Een heerlijke middag voor mezelf met verschillende onderdelen die je rust en inzicht geven. Er dankbaar voor deze middag met Joan en mede personen”.

-Geesje

“Lieve Joan, de eerste keer bij jou tijdens een ademsessie heb je al zoveel voor me betekent. En deze middag was een hele mooie aanvulling daar op. Je hebt een hele fijne stem en aura. En je zal me zeker terugzien”.

-Derkina

“Een liefdevolle middag. Rijk aan zachtheid. Wisselende werkvormen met oog voor lichaam, geest en het geheel. Dankjewel Joan. En oh ja, wat waren de hapjes verrukkelijk!”.

-Sara

Self Care Sunday met Joan

Investering € 111,00
Datum Nieuwe datum volgt!
Aanvang 13.00 – 18.15 uur
Locatie Nova Yoga Leeuwarden

Houd mij op de hoogte