Burn-outs liggen op de loer

Inmiddels zijn er een groot aantal werkgevers in ons land die yoga en ademworkshops op de werkvloer aanbieden voor de medewerkers. Dat is een hele mooie ontwikkeling want helaas hebben we het ook echt nodig. Ons brein maakt overuren.
We houden veel ballen in de lucht en zijn het contact met ons lichaam grotendeels kwijt. Burn-outs en depressies zijn aan de orde van de dag. Uit een onderzoek van TNO blijkt dat de verzuimkosten door werkstress in 2019 zijn opgelopen tot 3,1 miljard euro. Naast dat het een grote kostenpost is voor een bedrijf, zijn het ook fysiek en mentaal moeilijke tijden voor een mens om hier doorheen te komen. Laten we er daarom samen voor zorgen dat we burn-outs gaan voorkomen.

Waarom yoga voor bedrijven?
  • Terugdringen en voorkomen van ziekteverzuim
  • Meer focus, concentratie en productiviteit
  • Een positieve en relaxte sfeer op de werkvloer
  • Beter beslissingen kunnen maken
  • Verhogen van vitaliteit
  • Beter omgaan met stress en werkdruk
  • Goed werkgeverschap

Voorbeelden voor jouw bedrijf

De bedrijfsyogalessen zijn praktisch, laagdrempelig en op uw wensen toegespitst. Een les of workshop bestaat uit praktische oefeningen om te leren ontspannen, weer op te laden en de lichaamshouding te verbeteren. Eenmalig of voor een langer en intensiever traject. In uw werkomgeving of online.

Bureaustoel yogasessies

Speciale oefeningen die afgestemd zijn op de medewerkers die tijdens hun werk voornamelijk zitten. De sessies zorgen voor extra ontspanning, een adempauze en tips om een duurzame werkhouding te creëren.

Meditatie op de werkvloer

Een mindful break met uiteenlopende meditatie sessies om spanning los te laten en weer op te laden. Voorafgaand aan de korte sessies wordt aangeraden om een workshop te volgen waarbij medewerkers kennismaken met meditatie en de positieve effecten hiervan.

Ontspanningsworkshop

In deze workshop leer je simpele technieken om tijdens het werk, maar ook voor thuis, beter te ontspannen. Even een echte break, in groepsverband met ook alle ruimte om het onderwerp mindfulness met elkaar te bespreken.

Energizer tijdens je evenement

Organiseer je workshop, vergadering, of teamsessie de hei? En heb je behoefte aan afwisseling in je programma en een blijvende concentratie en productiviteit? Plan dan een yogales in voor je deelnemers.

Heb je belangstelling of vragen?

Ben jij leidinggevende en wil je ook met je team werken aan meer innerlijke rust en meer focus op de werkvloer? Kom met me in contact. Samen stippelen we een op maat gemaakt programma uit op jouw wensen.

Bedankt je voor je bericht! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er is iets fout gegaan bij het versuren van je bericht. Probeer het nogmaals.