Burn-outs liggen op de loer

Inmiddels zijn er een groot aantal werkgevers in ons land die yoga en ademworkshops op de werkvloer aanbieden voor de medewerkers. Dat is een hele mooie ontwikkeling want helaas hebben we het ook echt nodig. Ons brein maakt overuren.
We houden veel ballen in de lucht en zijn het contact met ons lichaam grotendeels kwijt. Burn-outs en depressies zijn aan de orde van de dag. Uit een onderzoek van TNO blijkt dat de verzuimkosten door werkstress in 2020 zijn opgelopen tot 2,8 miljard euro. Naast dat het een grote kostenpost is voor een bedrijf, zijn het ook fysiek en mentaal moeilijke tijden voor een mens om hier doorheen te komen.

Laten we er daarom samen voor zorgen dat we burn-outs voorkomen.

Waarom adem en yogaworkshops voor bedrijven?
  • Terugdringen en voorkomen van ziekteverzuim
  • Meer focus, concentratie en productiviteit
  • Een positieve en relaxte sfeer op de werkvloer
  • Beter beslissingen kunnen maken
  • Verhogen van vitaliteit
  • Beter omgaan met stress en werkdruk
  • Goed werkgeverschap

Eerder samengewerkt met onderstaande opdrachtgevers:

Voorbeelden voor jouw bedrijf

De bedrijfsyogalessen en ademworkshops zijn praktisch, laagdrempelig en op jouw wensen toegespitst. Een les, workshop of traject bestaat uit praktische oefeningen om je medewerkers opnieuw te leren ontspannen, de vitaliteit te verhogen. Het laat medewerkers opnieuw weer in hun kracht staan. Fysiek, mentaal & emotioneel.
Eenmalig of voor een langer en intensiever traject. Op locatie en online beschikbaar.

Ademworkshop

Ik adem toch al de hele dag en dat gaat vanzelf. Waarom zou ik me hiermee bezig houden?
Je adem is van levensbelang. Dat weten we. Zonder adem, geen leven. Maar wist je ook dat de manier van ademhalen enorm veel impact heeft op je algehele gezondheid? Je ademhaling is de meest directe tool tot jouw systeem. Tijdens deze workshop leer je waarom je ademhaling zo’n krachtige tool is om mee te werken.

(bureaustoel) yogaworkshops

Zitten is het nieuwe roken. Laat je team weer in beweging komen. Speciale oefeningen die afgestemd zijn op de medewerkers die tijdens hun werk voornamelijk zitten. De sessies zorgen voor extra ontspanning en vernieuwde energie. Inclusief praktische tips waar de medewerkers mee verder kunnen.

Meditatie op de werkvloer

Een mindful break met uiteenlopende meditatie sessies om spanning los te laten en weer op te laden. Voorafgaand aan de korte sessies wordt aangeraden om een workshop te volgen waarbij medewerkers kennismaken met meditatie en de positieve effecten hiervan.

Energizer tijdens je evenement

Organiseer je een workshop, vergadering, of teamsessie op de hei? En heb je behoefte aan afwisseling in je programma en een blijvende concentratie en productiviteit? Plan dan een energieke workshop in die tegelijkertijd bijdraagt aan de kennis van de medewerkers over hun gezondheid en vitaliteit.

Heb je belangstelling of vragen?

Ben jij leidinggevende en wil je ook met je team werken aan meer innerlijke rust en meer focus op de werkvloer? Kom met me in contact. Samen stippelen we een op maat gemaakt programma uit op jouw wensen.

Bedankt je voor je bericht! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er is iets fout gegaan bij het versuren van je bericht. Probeer het nogmaals.