Ontspannen een natuurrijke omgeving

Mini Yoga retreat

Op deze mooie plek in Friesland kom je helemaal tot rust. Dit mini retreat is een 4 uur durend programma voor iedereen die een moment voor zichzelf nodig heeft. Een mooie manier om je yoga practise verdieping te geven of juist de eerste keer hier op de mat te stappen.

Uit de waan van de dag

Nieuw leven Yurt in Gorredijk

Tijdens onze mini retreats zijn we te gast in de prachtige yurt van Antsje. Samenkomen in een yurt voelt gelijk als thuiskomen. Iedereen is hier gelijkwaardig aan elkaar. Hier kan je helemaal jezelf zijn.

Kom hier weer in verbinding met jouw verlangens en dromen. Stippel vanaf deze plek je volgende stap uit. Gedragen vanuit je hart, in verbinding met elkaar in de cirkel.

Elk mini retreat is een feestje

Ik neem je mee op innerlijke reis

Ik heb de droom om mensen samen te laten komen op bijzondere plekken. De Yurt van Antsje is weer zo’n bijzondere plek. Inmiddels heb ik hier al meerdere retreats mogen verzorgen en elke keer verwonder ik me weer hoe mensen hier tot rust komen. Je bent van harte welkom om hier samen met mij in een paar uur weer dichter bij jouw essentie te komen. Wanneer is de laatste keer dat je echt even voor jezelf hebt gekozen? Een heerlijk ontspannen programma staat op je te wachten om jou weer in een diepere verbinding te laten komen met jezelf en daarmee de mensen om je heen.

 • Professionele en persoonlijke begeleiding

 • Ervaring met yoga of ademwerk is niet noodzakelijk

 • Praktische tips om na deze dag zelf mee aan de slag te gaan

 • Een cadeautje voor jezelf

Mini Retreat met Joan

Een 4 uur durend programma met yoga, ademwerk, meditatie en yoga nidra. Samenkomen in een cirkel en weer verbinding voelen met jouw intentie en dromen

Wat kan je verwachten van een Mini Retreat?

 • 09.45 uur welkom @Nieuw Leven Yurt Gorredijk

 • Een smoothie en zoete traktatie van The Kookjoof

 • Meditatie voor meer verbinding in je lijf
 • Intentie zetten en delen in de cirkel
 • Yin Yang Yoga
 • Yoga Nidra voor een diep herstel van lichaam en geest
 • Schrijfopdracht en delen in de cirkel

Inclusief meditatie om thuis te blijven luisteren

Nieuwe datums komen gauw online!

Investering € 72,00
Datum Nieuwe datum volgt
Aanvang 09.45 uur – 14.00 uur
Locatie Dwersfeart 23 Gorredijk

Ik reserveer mijn plekje

Wat zeggen anderen…..

“Wat een heerlijk begin van mijn dag! Echt een cadeau”.

“Dankjewel Joan voor al je goede zorgen. Wat een bijzondere ochtend. Dit blijft me nog lang bij”.

“Gelijk aangemeld voor de volgende editie! Heel erg fijn dit. Precies wat ik nodig had”.

“Bedankt! Ik wist niet dat mijn lijf zo ontspannen kon zijn. WOW”!

Ik heb zin in dit mini retreat met Joan!

Ik reserveer mijn plekje